İkiz Bebek Kapı Süsleri-2

Daha önce BURADA başladığım ikiz bebek kapı süslerini, fazla fotograf oldu sıkılmayın diye, sadece gökyüzü modelinin versiyonlarını anlatıp bitirmiştim. Bu kez diğer ikiz bebek kapı süslerine bir bakalım..

Safari modelleri tek bebeklerde olduğu gibi ikiz bebekler için de çok tercih ediliyor, bu modelde yine bebeklerin cinsiyetine göre, genellikle fil renklerinde değişiklik yapıyor, ya da kız ikizlerse renklerle birlikte figürleri biraz daha süsleyebiliyoruz.
Biz geldik yazısı alttaki ismlikte yazabileceği gibi gökyüzü modellerinde olduğu gibi üst kısımdaki küçük bulutlara da yazılabiliyor.





 Hem farklı bebekler kullanılarak, hem isimler bulutlara yazılarak, hem de ikizlerin abilerinin eklendiği bir versiyon bu da, 


Aydede modeli ikiz bebek kapı süslerinde yine renkler bebeklerin cinsiyetine göre belirleniyor, oturan ve uyuyan bebeklerle yaptığım iki versiyon var bu modelde de, ayrıca prensli aydede modelini abili olarak çalışmıştım daha önce, ikizler için de uygulanabilir olduğunda araya katıldı o da.. 




Ve tabi Denizci modelinin de ikiz versiyonunu yapmazsam olmazdı..



 İkiz kapı süsleri bukadar.. Tabiiki şimdilik..  görünen o ki ikiz bebekler için daha çook modeller versiyonlar yapıcaz, Gökyüzü ikiz bebek kapı süslerini görmek için BURAYA bakmayı unutmayın.. Ve bilin ki bu süslerden hiçbirisi sizin hayalinizdeki değilse, onu da yaparız..😉 cicibiciisler@hotmail.com a bir mail göndermeniz ya da iletişim sayfasındaki formu doldurmanız yeterli..


Yorumlar