GEVEZE!!



Forumumuzda altıncı etkinlik olarak bu rengarenk papağanı örüyoruz. Amigurumi öğrenmek, örmek, tekniğinizi geliştirmek istiyorsanız, siz de forumumuza üye olup, etkinliklerimize katılabilir, amigurumi yapılışı ile ilgili bilgiler edinebilir, yepyeni, çok güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz...
beşinci etkinlik kocaman bir pembe panterdi, ben işlerimin yoğunluğu nedeniyle o etkinliğe katılamadım, ama bunu kaçırmaya niyetim yok, örmeye başladım bile :)

Yorumlar

  1. Papağan çok güzel. Kolay gelsin Ay-ser.Bende bir gün böyle güzel şeyler örebilecek miyim ve bu etkinliklere katılabilecek miyim acaba ?

    YanıtlaSil
  2. ÖZİ'NİN HOBİLERİ; canım zaten foruma üye oldun, etkinliğe de hemen katılmalısın bence, etkinliklerde amacımız hep birlikte örerken, zorlandığımız takıldığımız yerlerde birbirimize yardımcı olmak, ve yeni teknikler öğrenmek. takıldığın her yerde yardımcı olmaya hazırım, sen yeter ki iste, bu arada kolayca örebileceğin başlangıç seviyesi için uygun birkaç örnek tavsiye edebilirim istersen, aslında ilk çalışmaların gayet başarılıydı :)

    YanıtlaSil
  3. Aysercim şimdi nasıl yapıldığına baktım biraz zorlarsam yapabilirmişim gibi bir hisse kapıldım :)Fakat benim ikiz kızlarım var .istediğim zaman alış verişe çıkamıyorum.Elimde yeterli malzeme yok.kenarda köşede kalmış ipleri değerlendiriyorum.İlkinin forumda paylaştığı ayılı çanta basit göründü gözüme ona başladım şimdi.sayılı değil kafama göre takılıyorum şimdilik :)Nasıl bir şey çıkacak ortaya bilmiyorum.İnşallah bir dahaki etkinlikte bende olacağım aranızda. :) yardım teklifin için çok ama çok teşekkür ederim.Artık sözümü aldığıma göre bol bol başını ağrıtabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. ÖZİ'NİN HOBİLERİ; kızlarını görmüştüm canım blogunda, maşallah çok güzeller, öncelik onların tabi, aslında benim de papağanımın renkleri biraz farklı olacak, elimdeki ipleri kullanıyorum, işten dolayı vaktim yok benim de :( Çantayı bekliyoruz bakalım, yardım teklifim baki, elimden geldiği kadar, her zaman, seve seve. BEnim de senden öğreneceğim çok şey var bu arada ;)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim ay-sercim ,sağol canım.Bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım istediğin konuda...

    YanıtlaSil
  6. Güzel paylaşmlar. Herkes el yapımı oyuncaklar ve obieler yapabilmeli. Paylaşımalı da..

    YanıtlaSil
  7. Özi: sen de sağol canım, sorularımla gelicem yakında, şu papağanı bitireyim hele bi önce :)

    Profösör: çok teşekkürler, paylaşmak en güzel yanlarından biri zaten bu işin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder