Bebek Battaniyesi Örneği

Monkey Business



Monkey Business

Monkey Business

Hiiiç keyfim yok bir-kaç gündür. İşten-güçten soğumuş vaziyetteyim. Miskinlik had safhada :(  Öylece geziniyorum işe yarar bişey yapmadan.

bu sevimli bebek battaniyesini burada gördüm. Ben satın almam tabi örneği, kolay bi örnek. Ama fikir çok güzel. Basit modeller, sıkiğne ile yapılmış birkaç maymunla nekadar sevimli hale getirilmiş. Bebek battaniyesi örneği arayanlar için güzel bir alternatif bence.

Yorumlar

  1. ya Ayser var ya bana uzay mekiği yap de koyayım kapının önüne Apollo 13'ü..ama şu modeli yap deme depresyona girerim...bir de kolay diyorsun be canım...becerikli kadına kolay tabii...bir saattir maymun bana bakıyor ben maymuna...maymun oldum vallahi gene de anlamadım...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş; arkadaşım bebek bekliyor, onun için güzel bir hediye olur.

    YanıtlaSil
  3. neselihaller: ilahi Gülçinim ya, sen yap Apollo 13'ü, çeşit çeşit battaniyeyle donatırım ben seni merak etme :)) maymunlusu, çiçeklisi, böceklisi, .. Ama yok, Apolloyu da yaparım battaniyeyi de dersen, ilk fırsatta yapımını anlatan bi post hazırlarım canım, sen iste yeter ki...

    YanıtlaSil
  4. Sıradan bir balık: yaşasın, yakında bebek seveceksiniz demek, ne güzel :) Size bir fikir verebildiysem çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  5. Miskinlik havalardan kaynaklanıyor sanırım benimde canım hiç bir şey yapmak istemiyor :(
    Battaniye çok güzel,çok sevimli.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. ÖZİ'NİN HOBİLERİ: senin de dediğin gibi havalardan sanırım, bi yoluna girse de kendimize gelsek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder