Keçe lavanta keseleri



Cicibici işlerde keçeden lavanta keseleri de var. Bu lavanta keselerinin ikisini daha önce görmüştünüz. Aralarına yenileri eklendi, küçüklü büyüklü yapıldı, yeni modeller katıldı. Çok beğeniliyorlar. Resimlerin üzerindeki etiketlerden de anlayacağınız gibi pasajda satıştalar. Ayrıca emeksensinde de bir dükkanımız oldu geçtiğimiz günlerde. Hem patikler hem de lavanta keseleri, keçeden yapılmış cicibici işler Her iki dükkanda da satışta.



 Sırada yapılacak işler var, henüz fotoğraflayıp blogda ve dükkanda paylaşamadığım modeller var. Ama geçen yazımda bahsettiğim rahatsızlık yüzünden maalesef elim işe gitmiyor. Testler yapılıp filimler çekiliyor ama net bir sonuç yok. Sadece balon gibi şişmiş bacaklar ve ağrıları. Yoruldum doktorlara derdimi anlatmaktan. İnşalah yakın zamanda iyileşip işlerimle, sevdiğim keçelerimle ilgilenebilirim.

Yorumlar

  1. Emeğine zevkine sağlık,çok güzeller,lavanta insanı sakinleştiriyor,mobilya kokularını alıyor,süper bir bitki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Lavantayı çok seviyorum ben de, evlere çok hoş, ferah bir hava veriyor, sakinleştiricimiymiş bir de? Hmmm, bak bunu da öğrendiğimiz iyi oldu :)

      Sil

Yorum Gönder